Абонамент за бюлетин
Довери се на живота
-10%

Довери се на живота

ISBN: 9789544748647
Издател: Кибеа
Издадена: 2020
Брой страници: 416
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Психология и психоанализа, Познай себе си
В ръцете си държите сборник от 365 утвърждения и размисли, извлечени от вдъхновяващата работа на Луиз Хей – кралицата на ню ейдж, основател на Движението за самопомощ, обладаваща най-близо образа на жив светец.

Наричаха Луиз как ли още не заради живителния импулс, който предаде на милиони хора по целия свят, но дори и не помисли да се наложи като гуру с готови отговори за всичко. Тя призоваваше всеки участник в нейните работилници и конференции, всеки читател на десетките й книги да не забравя, че всеки сам притежава силата да управлява и да лекува живота си. С обаянието и всеотдайността си насити времето и пространството с настойчивия призив да помним простичката истина за същността ни: човекът е силен, любящ и мил!

Книгата предлага заветите и мъдростта на Луиз Хей, които да ви съпътстват с усмивка и настроение през всеки един ден – 365 пъти в годината, за да се научите да изпитвате възторг и доверие в Живота. За да попиете от нейното кредо:

Много е просто! Вярвам, че това, което раздаваме, го получаваме обратно. Вярвам, че всички ние допринасяме и сме отговорни за събитията, които се случват в живота ни – и доброто, и така нареченото „зло“. Ние създаваме своите преживявания въз основа на думите, които казваме, и мислите, които мислим. Когато създадем мир и хармония в съзнанието си и произвеждаме положителни мисли, ще привлечем към себе си и положителни преживявания и съмишленици. Или: това, в което вярваме за себе си и за Живота, става вярно за нас!

Книги, подобни на "Довери се на живота"

Приемете своята сила
-10%

Приемете своята сила

Луиз Хей

10.80 лв.
Силата е в теб
-10%

Силата е в теб

Луиз Хей

14.40 лв.
Излекувай живота си!
-10%

Излекувай живота си!

Луиз Хей

14.40 лв.
Всичко е прецакано

Всичко е прецакано

Марк Менсън

19.95 лв.
Смелостта да бъдем щастливи

Смелостта да бъдем щастливи

Ичиро Кишими, Фумитаке Кога

19.95 лв.

Други книги от Луиз Хей

Коментари за "Довери се на живота"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах