Абонамент за бюлетин
Чудесата на Господ
-10%

Чудесата на Господ

ISBN: 9789548055864
Издател: Монт
Издадена: 2012
Брой страници: 190
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 10.00 лв.
Цена: 9.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия
„Всичко написано за мен в тази книга, се отнася за Господ.“
Елена Иванова

Когато човек може да се пребори със страшни болести, рак, левкемия, неврози, заболявания на жлези с вътрешна секреция, детски паралич, артрити и много други заболявания, нелечими от стандартната медицина – той не може да е обикновен.

„При Елена хората идват с надежда и си отиват с вяра.“

„За нас тя е пратена от Господ да помага на хората.“

Книги, подобни на "Чудесата на Господ"

Лечение с кристали

Лечение с кристали

32.00 лв.
Петър Дънов. За България и бъдещето на човечеството

Петър Дънов. За България и бъдещето на човечеството

Д-р Светла Балтова - съставител

9.95 лв.
Таро - обърнатите карти
-10%

Таро - обърнатите карти

Мери Грир

24.30 лв.
Йога вкъщи
-10%

Йога вкъщи

Брет Ларкин

17.99 лв.
Ангели хранители & Ко, Ние бдим над вас!
-5%

Ангели хранители & Ко, Ние бдим над вас!

Мартина Хайзе

21.85 лв.

Други книги от Елена Иванова

Коментари за "Чудесата на Господ"
Ирина - 26/01/2016
Да обичаш, и да бъдеш любим, е най-голямото щастие на Земята! Господи, благодаря ти, че ни я изпрати, - за да вярваме в доброто!

Жени - 26/01/2016
Няма думи, с които мога да опиша, благодарността и чувствата си към Ели!
Тя е нещо неземно! Безкрайно добро, обичано и обичащо ангелче. За мене тя, е най-божественото нещо на този свят! Без нейната помощ, обич, любов и доброта, не мога да живея!

Светла - 26/01/2016
Откакто намерих Ели, Господ дойде при нас! И се надявам, никога да не си отиде от нашият дом и сърца!
Ако не беше Ели, баща ми до сега нямаше да е жив. Нито аз щях да бъда това, което съм сега, толкова щастлива със своето семейство!

Мариела - 24/01/2016
Това е първата книга в света,посветена на Господ ,който единствено е заслужил да се прекланяме вечно пред него.Авторката Елена Иванова е изключително уважавана,почитана и призната в България и чужбина с издаден сертификат за биоенерготерапевт.В самата книга ,която има лечебна сила са отразени хилядите мнения и признателност на хората ,които сме лекувани и излекувани от нея и безграничната ни и истинска благодарност за чудесата,които Ели е направила с помощта на Господ,за любовта, с която Ели винаги ни дарява ,за изключителната сърдечност и себеотдаване,за изключително ценните съвети и мъдрост, с които винаги ни дарява.Пиша дарява ,защото всичко от ЕЛИ е един безкраен дар .Книгата за Господ е много силна и вълнуваща ,тъй като на него дължим всичко и който е отредил на Ели невероятните способности сила и дарба.С безкрайна признателност!

veni - 24/01/2016
Здравейте, аз притежавам тази изключително безценна и силна книга. Написана от безброй автори ,имали честта и късмета да срещнат Елена Иванова.Коя е тя?От къде идва?Защо "Господ" я е пратил при нас? Много, много въпроси на които само ,мога да кажа от свое име, че тя е единственият във света лечител, лекар, екстрасенс, гадател ,истински приятел,мъдрец,учител,раздаващ и разпръскващ: здраве, дълголетие, мир ,щастие и любов.Много добра жена,която не обича да изпъква и парадира със себе си и своята дарба, а търси приятелство в книгите. Пише стихове ,работи и учи денонощно. Безкрайно търпелива и смирена,скромна,взискателна към себе си във всяко едно отношение. Подрежда домът си с цялата си любов ,изпълнен е с много хармония и красота,хората се отпускат и успокояват. В стаята са подредени подаръци на благодарни и признателни пациенти от много краища на света.Нейните божествени ръце лекуват както тялото и душата, така и мислите на човек. Хората придобиват частица от нейната същност. Чувстват се по-смели, целеустремени, по-привлекателни, по-толерантни, щастливи ,усмихнати и най-вече ЗДРАВИ! Във всеки човек се запечатва споменът за тази *Богопратеница*,протегнала ръка за помощ, раздаваща майчина утеха,закрила, прегръдка и любов!Преобръща човешките съдби, показва"изворът" на живота и обичта.Постоянна във целите си,винаги мила и щастлива, благодарна и доволна на малкото парче хляб.Без личен живот, изцяло преданна към Господ и хората. Обнадеждава ги, вниква в тяхната душа и психика, и чрез съвети им помага да се променят за добро. Да отстранят грешките във себе си и да приемат *ГОСПОД*.Това са безкрайно много добрини, като ни предпазва от най-големите трудности на съдбата.Единици са богоизбраните,намерили домът и.Готови да осмислят и променат себе си, в името на Господ и доброто.Да превъзмогнат своето его и емоции. Да не се интересуват от материалното ,а от душевността. Благодарение на Елена Иванова срещнах най-прекрасните хора в нейният дом.Пожелавам на нея ,семейството и близките и,всички пациенти и хора,дълъг живот изпълнен с здраве и щастие!Нека не забравяме добрите хора и Господ, да му Благодарим както ни учи Ели по-често. Да не го търсим само в трудни моменти и да помним, че той ни чува,и вижда не само в Божия храм.Благодарим ти Ели за *Всичките ти Чудеса*!

Добрин Лозанов - 14/12/2015
Здравейте аз съм Добрин Лозанов и съм от град София, по повод на книгата тя е страхотна тя е книга написана от хората техните невероятни истории как са се излекували от нелечими и непосилни болести за съвременната медицина чрез помощта на Елена като биолечител и безкрайните чудеса на Господ. Аз съм един от тези излекувани така че от личен опит знам за способностите на Елена и за това как ме е излекувала. Много приятно четиво с много мъдри мисли и разумни съвети. Безкрайни Благодарности на Еличка и на Господ че са с нас хората да ни помагат и лекуват. Благодаря. Добрин Лозанов.

стр. 3 от 3
1 2 3
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах