Абонамент за бюлетин
Мъртви преди мрак
-58%

Мъртви преди мрак

ISBN: 9789542608257
Издател: Хермес
Издадена: 2009
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Aмериканска
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 11.95 лв.
Цена: 5.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Трилъри
Първа книга от новата серия ИСТИНСКА КРЪВ

Суки Стакхаус е млада привлекателна жена, която живее в провинциално градче и работи като сервитьорка в местния бар. Това, което я отличава от другите хора, е дарбата й да "чува" чуждите мисли. Тази способност е нейното проклятие. Съгражданите й я смятат за смахната, а любовният й живот е в пълен застой.
Тогава се появява привлекателният и загадъчен Бил Комптън. Суки не може да прочете мислите му, но усеща, че той е мъжът на мечтите й. Но Бил също носи своето проклятие – той е вампир. Въпреки че се опитва да заживее сред хората, той не може напълно да промени навиците си. Любовта им е обречена, но Суки решава да послуша гласа на сърцето.

Скоро обаче тя разбира, че не е лесно да обичаш някого, който е мъртъв преди мрак. Когато в градчето са извършени серия убийства, местните хора започват да подозират вампирите. Суки предчувства, че тя ще бъде следващата жертва на мистериозния убиец.

Книги, подобни на "Мъртви преди мрак"

Завръщането на мистър Рипли
-10%

Завръщането на мистър Рипли

Патриша Хайсмит

18.00 лв.
Такива чаровни лъжкини
-5%

Такива чаровни лъжкини

Карън М. Макменъс

18.91 лв.
Порочни истории - колекция
-5%

Порочни истории - колекция

Ана Хуанг

56.05 лв.
Всички гледат
-5%

Всички гледат

Хедър Гуденкауф

19.00 лв.
Крадецът на изкуство
-10%

Крадецът на изкуство

Майкъл Финкъл

17.91 лв.

Други книги от Шарлейн Харис

Коментари за "Мъртви преди мрак"
Raven - 10/12/2009
Днес си я купих, много е готина.

вили - 09/12/2009
Към Ник
На мен от "Хермес" ми отговориха. "Мъртви в Далас" ще излезе през март 2010. Супер, ще я чакам с удоволствие.На мен корицата много ми харесва.

Ник - 07/12/2009
Визията на книгата винаги прави книгата по-приятна за четене. В случая корицата наистина не е хубава колкото оригиналната, но има един 3д ефект на кръвта, който много ми харесва. Относно кога ще излизат останалите книг от поредицата от издателство Хермес не дават отговор. Писах им, а те не отгорориха. Аз ги чета на английски и наистина мога да кажа, че си струват. Втората не ми хареса, но останалите са супер.

маги - 06/12/2009
Искам още книги за Бил и Ерик!!!Инфо кога излизат?Не приличат на другите за вампири. Много се забавлявах много! И стига с тая корица-книгите се за четене не за окачване на сттената

Бил Комптън - 02/12/2009
Какво не й харесвате на корицата? На мен ми харесва повече от оригиналната.

ани - 24/11/2009
Винаги, когато влизам в сайта ви, съм приятно изненадана, но този път полудях от щастие. "Истинска кръв" е най-якия сериал и новината, че излизат книгата, по която е заснет направо ме разби. Суперрррррррррррр!!!! Чакам с нетърпение "Мъртви преди мрак".

Zion - 23/11/2009
Bravooo, vreme be6e da gi prevedat i tqh, seriqla e vurha, predpolagam i knigite.Koricata naistina e mn zle, trqbva6e da ostavqt orginalnata ili tazi koqto e na seriqla ;)

а3 - 21/11/2009
ОМФГ къде, кога, кой?? Книгата е супер!!! Много се радвам че излиза на български. То крайно време беше. Грозната корица няма да коментирам...

fanpir - 18/11/2009
tozi serial e vurha.izgledah dvata sezona i sega 4akam da izleze treti.no 6te po4akam malko.kato narkotik e nemoje6 da spre6 da gleda6 mn dobre izmislen i napraven.izvinete 4e ne pi6a na kirilica,no v momneta ne sum v bulgariq i nali4ieto na klaviatura s bulgarski bukvi lipsva. eric e strahoten!!!

стр. 2 от 2
1 2
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах