Абонамент за бюлетин
...за Здравето с Любов...

...за Здравето с Любов...

ISBN: 9786197426021
Издадена: 2019
Брой страници: 552
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 21.00 лв.
Цена: 21.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Българска литература, Медицина и здраве, Книги за здравето, Биографична литература
...за Здравето с Любов... Разкази, които лекуват... е Третата ни книга за Здраве, която по нищо, освен по Здравето, не си прилича с предидущите две: "Непрочетена книга за Здравето. Пятът на Промяната. Ние победихме рака!" и "21 дни да промениш Живота си!" Раждането на нашата Трета книга за Здраве ще затвори Първата ни Трилогия, която смело кръщаваме ПОБЕДА НАД ДИАГНОЗАТА РАК!

В първата ни книга ви разказахме за нашата история с диагнозата „рак“ и „Имате шест месеца живот!“. Разказахме ви за битките със страха и незнанието, с настървените настоявания на конвенционалната медицина и нашата лична вяра в различното. Разказахме ви и за нашите обещания към света, че, ако ни се случи нещо добро, ние обезателно ще разкажем за него на хората. Ето така се роди нашата първа книга за Здраве!

Болестта рак е и поводът, и причината днес вие да държите в ръцете си нашата трета книга. Едно откровено споделяне за Живота такъв, какъвто е – красив и грозен, благ и болезнен, бърз и бавен, спокоен и шумен, дързък и страхлив, самотен и жив… Или просто живот!

Във втората ни книга „21 дни да промениш Живота си“ споделихме с вас ценни знания за алтернативните методики и практики в борбата с болестите на нашето съвремие. През погледа на други наранени хора ви разказахме и за резултатите от нашата оздравителна програма – част от нашата житейска Мисия „Удоволствието да бъдем здрави! Бъди промяната!“, на която посвещаваме дните си.

Дойде време да лекуваме заедно нашите мисли, емоции, отношение към случките в света и хората. Дойде време да останем сами със себе си и да се опитаме да разберем дали нашите несполуки, болезнени отношения и болестни състояние не са следствия на наранена ни душевност. Нека заедно се обърнем с лице към емоционалния ни свят, за да разберем повече за себе си и кое е може би онова „нещо“, което авторитарно възпрепятства житейските ни успехи.

Книги, подобни на "...за Здравето с Любов..."

Ева и ефектът на пеперудата или животът на едно момиче с автоимунно заболяване

Ева и ефектът на пеперудата или животът на едно момиче с автоимунно заболяване

Надя Петрова

15.00 лв.
Реанимирани случки
-5%

Реанимирани случки

Добрин Попов

7.60 лв.
32 мисли за здравето
-10%

32 мисли за здравето

Петър Дънов

3.60 лв.
Сили имам да се боря

Сили имам да се боря

Ирина Симитчиева

5.50 лв.
Какво хапнаха и пийнаха великите българи

Какво хапнаха и пийнаха великите българи

Петър Величков

20.00 лв.

Други книги от Ади

Коментари за "...за Здравето с Любов..."
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах