Абонамент за бюлетин
Ще има война и Матрицата ще падне. Наръчник за революционери

Ще има война и Матрицата ще падне. Наръчник за революционери

ISBN: 9786199181188
Издател: СамИздат
Издадена: 2024
Брой страници: 156
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 20.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: История, Тайни и загадки
От незапомнени времена тайна каста паразитиращи създания владее територията, смятана погрешно от нас за „планета Земя“ и третира хората като добитък, нужен им за енергийно-хранителен ресурс. С времето Господарите са изработили комплексна система за осъществяване на непрекъснат физически и психически контрол над нищо неподозиращата жертва. Отстранили са почти напълно възможността ѝ за проява на собствена воля и достигане на заложения от природата биологичен потенциал. Някога (вероятно отделните им фракции) са брандирали и модифицирали генетично „стоката“ си по начин, подходящ за работа в конкретната географска ширина, където е било позволено да пребивава. Така са се появили различните човешки раси, отличаващи се ясно помежду си не само визуално, но и с до 2% в своята ДНК последователност.

За да се избегне противопоставяне, обектът на управление се поддържа в абсолютно невежество, както за случващото се, така и за естеството на мястото, в което го развъждат. „Фермерите“ са наясно, че единственият начин да се правят успешно на богове в даден свят, е да се намират извън него на територия, недостъпна за обитателите му. Хуманоидните представители, набедени за Елит, са нищо повече от техни слуги тук, които предано ги боготворят и показно им отдават чест чрез непрекъснати кървави религиозни ритуали.

Участваме в извратена игра, в която на всеки приблизително 200 години се извършва „жътва“ и нулиране на цивилизацията, а историята, възпитаваща идните поколения, се пренаписва според темата от следващия сценарий на парка – ферма.

Звучи невероятно, но описаното по-горе не е някакъв сюрреалистичен сюжет, а реалната ситуация днес. Трябва просто да се събудите, да игнорирате замъгляващата разума пропаганда и да повярвате на собствените си очи! Подобен мащабен заговор едва ли сте срещали дори и в най-зловещите холивудски продукции. На човечеството е обявена война, като врагът се е инфилтрирал не само във властите, но и в телата на отделните хора, превземайки ни бавно и сигурно отвътре. Така че, колкото по-бързо се обединим и отвърнем на удара, толкова по-голям шанс има да го отблъснем.

Книги, подобни на "Ще има война и Матрицата ще падне. Наръчник за революционери"

Баща ми беше мъж в черно, книга 2 - Липсващото звено
-5%

Баща ми беше мъж в черно, книга 2 - Липсващото звено

Джейсън Мейсън

61.75 лв.
За какво сме на Земята?
-5%

За какво сме на Земята?

Ерих фон Деникен

19.95 лв.
Новият световен ред
-5%

Новият световен ред

Хърбърт Уелс

13.30 лв.
Пробуждането
-10%

Пробуждането

Стойчо Керев

22.50 лв.
Порталът към мистериозния свят

Порталът към мистериозния свят

Колектив

32.00 лв.

Други книги от Ангел Ангелов

Коментари за "Ще има война и Матрицата ще падне. Наръчник за революционери"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах