Абонамент за бюлетин
Целувка от убиеца
-5%

Целувка от убиеца

Издател: Ергон
Издадена: 2008
Брой страници: 328
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Американска
Размери: 13.00x20.50
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 11.40 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
Хитър и чаровен филаделфийски адвокат от защитата, той е известен със своите винаги благородни подбуди, рядко пластични морални устои и с лукавите си похвати в съда. Но в света на Виктор страстта надцаква здравия разум седем дни в седмицата. Затова той отстъпва и пуска в дома си Джулия - чернокоса, дългокрака, със свежо червило и блестяща усмивка, бившата му годеница не е точно от онзи тип жени, които биха се вързали за второразреден адвокат на ръба на банкрута. Сега тя се завръща, обгърната в облак скъп парфюм, който ухае на огромни проблеми. Особено ако в тъмни зори двама детективи нахлуят в къщата ти, а докато си говорите мило за закон и ред, в твоята баня се къпе жената на убития... Докато Виктор е забавлявал Джулия в спалнята, с надежда да възкреси старата любов, съпругът й д-р Рен Денистън е намерен прострелян и Виктор оглавява класацията на заподозрените с най-силен мотив. Така той цопва право в средата на мътния вир, пълен с пирани - цяла галерия негодници, които с удоволствие биха се погрижили адвокатьт-прелюбодеец да отнесе въжето.
Налага се Виктор да намери истинския убиец на доктора, без да губи нито минута: ако се забави - става подсъдим за убийство, ако се откаже - ще играе ножа, а ако повярва не на когото трябва - ще съсипе или живота си, или любовта на живота си, или и двете. Прекрасно... "Всичко, от което се нуждаеш, е любов", пееха Бийтълс. Точно така - би се съгласил и Виктор Карл - стига любовта да не те подлудява.

"Лашнър омагьосва читателите!"
Харлан Коубьн

"Лашнър - когото можем с право да наречем "Майкъл Конъли на Източното крайбрежие" - постоянно изненадва с остри сюжетни обрати, разказва сладкодумно, с овладяващо остроумие, духовитост и проникновеност"
Лайбръри Джьрнъл

"Бестселърите на Лашнър са едновременно забавни и задълбочени. Почитателите на Дешиъл Хамет и Реймънд Чандлър ще бъдат богато възнаградени от срещата си с този талант"
Пъблишърс Уикли

"Виктор Карл е един от най-неустоимите и завладяващи характери в жанра на съвременния трилър. Лашнър искрено се забавлява да изследва не само симпатичните, но и по-сенчестите, "гръндж" страни на своя водещ персонаж и да разкрие многото му пластове. За читателите удоволствието е гарантирано!"
Буклист

УИЛЯМ ЛАШНЪР НОМИНИРАН ЗА НАГРАДАТА SHMUS AWARD 2008!
Номинация от Асоциацията на писателите на криминални романи в Америка за "ЦЕЛУВКА ОТ УБИЕЦА"

Книги, подобни на "Целувка от убиеца"

Горящ пясък

Горящ пясък

Клайв Къслър

19.99 лв.
Мираж

Мираж

Камила Лекберг

28.00 лв.
Само лъжи

Само лъжи

Дейвид Балдачи

24.00 лв.
Краят на историята
-10%

Краят на историята

Ей Джей Фин

22.50 лв.
Убийствен код

Убийствен код

Дж. Д. Кърк

23.00 лв.

Други книги от Уилям Лашнър

Коментари за "Целувка от убиеца"
Андрей - 18/10/2008
Страшна книга! Този май ще се превърне в един от любимите ми автори. Браво, Ергон!

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах