Абонамент за бюлетин
Убийства в Грейт Дидлинг
-10%

Убийства в Грейт Дидлинг

ISBN: 9789542847236
Издател: Сиела
Издадена: 2024
Брой страници: 496
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 25.00 лв.
Цена: 22.50 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Писателката Берит Гарднър усеща, че зад безметежното спокойствие на живота в селцето Грейт Дидлинг се крият вълнуващи истории. Местните жители, които усърдно избягват външните хора. Скритите погледи и подозрителното шушукане в присъствието на новодошлите. Всички сякаш крият нещо.

Берит усеща нишката на история, която чака да бъде разплетена. А с наближаващия краен срок за предаване на следващата ѝ книга и обзета от пълно творческо безсилие, Берит не просто иска тази история. Тя се нуждае от нея.

За нейно щастие – или ужас – в живота обратите са по-внезапни, отколкото в литературата, и Берит внезапно става част от сюжета, който така отчаяно търси. В библиотеката на голямо имение избухва бомба и убива един от местните жители.

Последвалото разследване и напливът от туристи хвърлят тихото селце в пълен хаос. Жителите на Грейт Дидлинг, по-ексцентрични от всеки герой, който Берит би могла да измисли, пренаписват собствените си истории и превръщат смъртта на един от своите от трагедия в ново начало. Възползвайки се от внезапната популярност на Грейт Дидлинг, те се заемат да организират… фестивал за книги и убийства! Защото какво друго би могло да привлече още повече туристи – точно тези, които те ненавиждат, но от които сега отчаяно се нуждаят.

Това, което не са предвидили, е как тази нова история, която започват да разказват, ще промени живота на всички тях завинаги. И този на Берит, решена да разнищи тази мистерия на всяка цена.

Вдъхновяващ, очарователен и невероятно забавен, "Убийства в Грейт Дидлинг" от авторката на бестселъри на New York Times Катарина Бивалд е празник на животопроменящата магия на книгите и хората, които ги обичат.

Книги, подобни на "Убийства в Грейт Дидлинг"

Амазония

Амазония

Джеймс Ролинс

19.99 лв.
Просто поредната безследно изчезнала

Просто поредната безследно изчезнала

Джилиан Макалистър

25.00 лв.
Големият тест

Големият тест

Джо Спейн

19.95 лв.
Скритото момиче

Скритото момиче

Лусинда Райли

21.95 лв.
Финли Донован избива рибата
-10%

Финли Донован избива рибата

Ел Косимано

18.90 лв.

Допълнителни материали Други книги от Катарина Бивалд

Коментари за "Убийства в Грейт Дидлинг"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах