Абонамент за бюлетин
Ти си Вселената
-10%

Ти си Вселената

ISBN: 9789543894871
Издател: Ера
Издадена: 2018
Брой страници: 280
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.50
Корична цена: 16.99 лв.
Цена: 15.29 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия, Философия, психология, етика, Познай себе си
"Искам да разбера какво мисли Бог" - Алберт Айнщайн

Световнопризнатият индийски учен и мислител Дийпак Чопра обединява усилията си с известния физик и космолог Менас Кафатос, за да проучи някои от най-важните и загадъчни въпроси за нашето място във Вселената.

Какво се случва, когато съвременната наука достигне повратна точка, която поставя под въпрос всичко, което знаем за реалния свят?

В това увлекателно, научно обосновано и практично изследване Чопра и Кафатос доказват, че сме стигнали именно до такава точка. В идната епоха Вселената ще бъде напълно предефинирана като "човешка Вселена", коренно различна от студената, празна пустота, където човешкият живот е едва забележим в Космоса.

"Ти си Вселената" ни казва направо – всеки от нас е участник в създаването на реалността, обхващаща всички точки на времето и пространството. "Изместването към нова научна парадигма вече е в ход", пишат авторите.

Чопра и Кафатос предлагат ново разбиране за това кои сме ние и как можем да променим света, като използваме безкрайния потенциал на съзнанието си. Книгата разчупва консервативните схващания и поставя много въпроси, чиито отговори са изцяло научно обосновани.

Дийпак Чопра – лекар, писател, философ, духовен водач и безспорен авторитет, не случайно е обявен за една от стоте най-видни личности на XX век. Д-р Менас Кафатос има близо 40-годишен опит като университетски преподавател по физика. Работил е като научен сътрудник в НАСА и е автор на няколко книги и множество статии в областта на астрофизиката, космологията, глобалните климатични промени и др.

-------------------

Великолепна книга и макар че не успях да я разбера напълно, много ми хареса – най-вече факта, че ми представи идеята за Куалия (Куалия са истинските градивни блокове на Вселената. Според книгата Куалия включват всичко: всяко преживяване е направено от Куалия или, по друг начин казано, качества в съзнанието).
Книгата задава някои много основни въпроси и отваря на някои от най-върховните мистерии във вселената. Накрая стигаме до заключението, че всяко човешко същество създава своята собствена Вселена.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Ти си Вселената"

Спонтанното удовлетворяване на желанията
-10%

Спонтанното удовлетворяване на желанията

Дийпак Чопра

13.49 лв.
Живот в светлината
-10%

Живот в светлината

Дийпак Чопра

17.99 лв.
Книгата на тайните
-10%

Книгата на тайните

Дийпак Чопра

15.29 лв.
Седемте духовни закона на успеха. Седемте духовни пpавила за pодители
-10%

Седемте духовни закона на успеха. Седемте духовни пpавила за pодители

Дийпак Чопра

13.49 лв.
Квантово тяло

Квантово тяло

Дийпак Чопра

19.99 лв.

Други книги от Дийпак Чопра

Коментари за "Ти си Вселената"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах