Абонамент за бюлетин
Тайните на любовната нумерология

Тайните на любовната нумерология

ISBN: 9786199222751
Издател: СамИздат
Издадена: 2024
Брой страници: 160
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 24.00 лв.
Цена: 24.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
В съвременния свят, изпълнен с предизвикателства, успехи и стремежи, всички ние отчаяно търсим любовта. Независимо от нашите постижения, богатство или мъдрост, без любов сърцата ни остават празни, а самотата заплашва да обземе живота ни. Самотата е един от най-големите страхове на днешното общество. И противно на очакванията, другият най-голям страх е загубата на свободата поради обвързване. Истината, мили читатели, е, че мъжът и жената изпитват огромна потребност да са заедно и да бъдат обичани. Любовта е онзи магически елемент, който ни дава сила и ни позволява да проявим истинските си качества като цялостни личности.

Тази книга ще ви разкрие скритата мъдрост на числата и нейното приложение в любовните отношения. Ако се питате защо ви е толкова трудно да откриете споделена любов и хармония с вашия партньор, добрата новина е, че тук ще откриете максимално краткия път към вашата здравословна любов. Ще научите как да идентифицирате партньора, с когото можете да постигнете хармония, щастие, и каква е вашата съвместимост.

Независимо дали сте обвързани, необвързани, разведени, самотни, търсите задълбочени знания за любовните партньорства, или просто искате да усъвършенствате своите психически и интуитивни умения чрез нумерология, тази книга е за вас. Тук ще намерите практически насоки, които ще ви помогнат да създадете и интерпретирате информацията от числата, независимо от нивото ви на интуитивно развитие.

Знанията, придобити от тази книга, ще ви позволят да създадете нумерологичен профил на вашата двойка и да помогнете както на себе си, така и на клиентите и приятелите си да се ориентират в света на любовта. Ще ви дам пълна яснота и ще научите - кой е той? Кой е подходящият за вас партньор!

Анелия по образование е икономист и магистър по финанси и банково дело. Работи няколко години в областта на счетоводството и икономиката. На 27 годишна възраст тя става майка на прекрасно момченце. Въпреки привидно доброто и уредено бъдеще, което я очаква, в живота й настъпва пълен обрат. След множество препядствия и тежка трансформация, през които преминава, знае колко трудно е човек да започва от нулата сам и затова споделя опита си с други хора, желаещи да променят живота си към по-добро. Анелия вярва, че когато разбереш кой си, мислите ти стават реалност. Ако всеки познае себе си, ще постигне най-добрата версия на себе си и ще стане творец на собствената си реалност.

Защо да учиш от Анелия:

Има над 2700 курсисти от България и Европа;
Създател на обществото "Heal Your Soul";
Създател на обучението "Нумерология за щастлив живот";
Създател на обучението "Perfect Love Partner";
Сертифициран Chios енергиен лечител;
Сертифициран практик от международни езотерични школи.

Книги, подобни на "Тайните на любовната нумерология"

Астро-лунен календар 2025
-10%

Астро-лунен календар 2025

Йорданка Ушева-Цонева

17.10 лв.
Градусология
-5%

Градусология

Сергей Вронски

18.05 лв.
Планетите в критични градуси
-5%

Планетите в критични градуси

Галина Волжина

12.35 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.

Други книги от Анелия Димитрова

Коментари за "Тайните на любовната нумерология"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах