Абонамент за бюлетин
Селин Дион. Силата на любовта
-10%

Селин Дион. Силата на любовта

ISBN: 9786191646340
Издател: Enthusiast
Издадена: 2024
Брой страници: 336
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 16.50x23.50
Корична цена: 28.00 лв.
Цена: 25.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература, Музика, Биографична литература, Биографична литература
Удивителният път на звездата, достигнала най-големи висоти, но също и на една забележителна жена, надарена с непоколебима смелост и воля.

Елизабет Рейно отвежда читателя в интимния свят на Селин Дион, за да ни покаже жената от плът и кръв, превърнала се в световна икона. Тя ни разказва за необикновената съдба и невероятната кариера на един изключителен артист.

Милиони продадени албуми, световни турнета, за които билетите се изкупуват за рекордно кратко време, престижни награди, легендарно шоу в Лас Вегас, което събира зрители от цял свят повече от десет години.

Селин Дион напуска малкото селце Шарльоман в Квебек и е открита и тласната по пътя към успеха от мъжа на живота си Рене Анжелил – брилянтен продуцент, който знае как да ѝ осигури най-добрите текстописци и композитори. Изпълнителка със златен глас, тя триумфира от десетилетия на световните сцени и вълнува своите почитатели.

Последните години обаче са тежки за световноизвестната изпълнителка. Дали смъртта на Рене през 2016 г., а след това и на майка ѝ Терез Дион, стълбовете на нейния живот, не слагат фатален край на кариерата ѝ? Селин Дион се отказва от голямото си турне Courage World Tour, но нейните фенове очакват с надежда триумфалното ѝ завръщане и се чудят: ще я видим ли един ден отново на сцената? Ще победи ли тежкото неврологично заболяване, засегнало целия ѝ живот и поставило на пауза кариерата ѝ?

Артист като Селин Дион, прекарал живота си, борейки се с всякакви предизвикателства, никога не се отказва от мечтите си. А нейната най-голяма мечта си остават музикалната сцена и срещите с нейната великолепна публика.

Книги, подобни на "Селин Дион. Силата на любовта"

Музиката е тайнство
-5%

Музиката е тайнство

Венцеслав Николов, Лилия Жекова

19.00 лв.
Владимир Висоцки. Живот и любов
-10%

Владимир Висоцки. Живот и любов

Анна Покровская

13.49 лв.
Избави ме от мен

Избави ме от мен

Брайън Уелч

25.99 лв.
Ерата на Тейлър Суифт

Ерата на Тейлър Суифт

Сату Хамеенахо-Фокс

27.99 лв.
Джеймс Хетфийлд. Вълкът от Metallica

Джеймс Хетфийлд. Вълкът от Metallica

Марк Еглинтън

25.99 лв.

Други книги от Елизабет Рейно

Коментари за "Селин Дион. Силата на любовта"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах