Абонамент за бюлетин
Решението
-10%

Решението

ISBN: 9789542811091
Издател: Сиела
Издадена: 2012
Брой страници: 840
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
"Решението" е новата книга на писателката Пени Винченци

Пени Винченци е една от най-обичаните и популярни писателки. След „Стари Грехове”, първия й роман, издаден през 1989, тя е написала 15 бестселъра, сред които е „Предателства”, бестселър № 1 на „Сънди Таймс” и последният – „Решението”.

Първата й работа е в библиотека „Харъдс”, когато е на шестнайсет, след което се записва в колеж за обучение на секретарки. Постъпва на работа в „Мирър”, по-късно става журналистка, пише за „Таймс”, „Дейли Мейл”, „Космополитън” и още много други, преди да започне да пише романи. Няколко години по-късно по света са продадени над 7 милиона от книгите на Пени Винченци и тя става известна като „доайен на съвременния блокбъстър”. („Гламър”)

Пени Винченци има четири дъщери и дели времето си между Лондон и Гауър, южен Уелс.

Пламенна връзка... между Мат Шо, издигнал се съвсем сам, и Елайза Кларк, очарователна редакторка, преди години дебютантка на годината. Любовта им се разгръща в Лондон през 60-те години в екстравагантния Милано, сред великолепието на Ню Йорк, но сърцето на връзката им е Съмъркорт – прекрасното имение, собственост на семейството на Елайза от поколения, причина за много неприятности. Брак... страстен, наситен с трудности, конфликтите се подклаждат от социално и професионално напрежение. Животът на Мат и Елайза започва да се разпада и да се преплита с живота на други – Джереми Норткот, очарователен мъж, постигнал забележителни успехи в света на рекламата, пищната италианска модна икона Мариела Креспи, Скарлет, сестрата на Мат и Луиз, упоритата, дръзка делова партньорка на Мат, амбициозна и умна като него, готова да се бори до самия край за бъдещето си. Дете... Еми, обожавана, нежно цвете, жертва на обречения брак на родителите си. Тя задържа двамата заедно и същевременно ги разделя. Решението... мъчително, продиктувано от отчаяние, отнесено в съда, където истината ще излезе наяве, тайните ще бъдат разкрити, репутациите – съсипани. В сърцето на всичко е съдбата на едно момиченце.

Книги, подобни на "Решението"

История на света в 10 1/2 глави

История на света в 10 1/2 глави

Джулиан Барнс

23.00 лв.
Вечно и безценно

Вечно и безценно

Ребека Ярос

22.00 лв.
Здравей, красавице

Здравей, красавице

Ан Наполитано

21.95 лв.
Книга за Балтиморови

Книга за Балтиморови

Жоел Дикер

24.00 лв.
Изчезването на Стефани Мейлър

Изчезването на Стефани Мейлър

Жоел Дикер

25.00 лв.

Други книги от Пени Винченци

Коментари за "Решението"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах