Абонамент за бюлетин
Последният рейнджър
-10%

Последният рейнджър

ISBN: 9789547695580
Издател: Обсидиан
Издадена: 2023
Брой страници: 304
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Рен Хопър е преживял доста житейски травми и търси място, където да избяга от демоните на миналото си. Трийсетгодишният мъж зарязва градския живот и става рейнджър в парка "Йелоустоун". Задълженията му са колкото делнични, толкова и вълнуващи: да следи за бракониери, да спасява деца на безразсъдни родители от разгневени лосове и бизони, да поддържа мира между местните хора и ордите туристи в последната запазена екосистема на Северна Америка.

Рен не е съвсем сам в своето идилично усамотение - той спечелва доверието и приятелството на Хили, прочута изследователка на вълците. Когато един ден я намира полужива в челюстите на капан за дивеч, подозренията му се насочват към местен жител. Но докато разследва миналото на този бракониер социопат, рейнджърът се натъква на мащабна конспирация срещу държавата и наложения от нея порядък в националните паркове. Драматичният сюжет е примесен с комични конфликти между колоритни персонажи и се развива на фона на спиращи дъха природни картини.

В новия си трилър Питър Хелър отново доказва, че е добър познавач на човешката душа и проникновен наблюдател на дивата природа и неписаните закони на животинския свят.

----------------

Питър Хелър е американски писател и журналист. Автор е на десетки отличени с литературни награди пътеписи. Бил е състезател и инструктор по кану-каяк, както и водач на речни експедиции. Романите му са национални бестселъри. Хелър майсторски използва природата като фон и начин за изследване на човешкия характер.

Книги, подобни на "Последният рейнджър"

Инструкторът
-10%

Инструкторът

Питър Хелър

16.20 лв.
Кучешките звезди
-5%

Кучешките звезди

Питър Хелър

13.30 лв.
Амазония

Амазония

Джеймс Ролинс

19.99 лв.
Просто поредната безследно изчезнала

Просто поредната безследно изчезнала

Джилиан Макалистър

25.00 лв.
Големият тест

Големият тест

Джо Спейн

19.95 лв.

Други книги от Питър Хелър

Коментари за "Последният рейнджър"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах