Абонамент за бюлетин
Планът за генна терапия

Планът за генна терапия

ISBN: 9786191950874
Издател: Книгомания
Издадена: 2016
Брой страници: 384
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 15.90 лв.
Цена: 15.90 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето
Можете ли да промените генетичната си съдба? Отговорът според д-р Мичъл Гейнър, известен лекар с десетилетен клиничен опит, е „ДА”. Изявата на нашите гени се влияе сериозно от всичко, което ядем и пием, от физическата ни активност и привичките и моделите, управляващи дните ни. Ние не можем да променим гените, с които се раждаме, но можем да предотвратим и да се справим с болестите с помощта на храни, хранителни добавки и начин на живот, които „включват” добрите и „изключват” лошите гени. Революционният подход на д-р Гейнър се фокусира върху затлъстяването, сърдечните болести, диабета, рака и остаряването, обяснявайки какво можем да направим, за да помогнем на своето тяло да следва естествения си път на здраво и балансирано функциониране.

Този епохален труд на тема болести и уелнес се намира на пресечната точка между традиционната и интегративната медицина и е посветен на пациентите, които искат да се научат да си сътрудничат със своите лекари. В „Планът за генна терапия” д-р Гейнър демонстрира къде и как се срещат биология и поведение – в сферата на най-новите открития в човешкото познание. Той представя научните факти, стоящи зад тези идеи, и дава лесни за изпълнение менюта и рецепти, с чиято помощ да ги въведем в изпълнение. Опирайки се на щателни изследвания и проучвания, тази информативна книга представя достъпни предписания, с чиято помощ да преобразим здравето и цялостното си състояние към по-добро.

----------------

Д-р Мичъл Л. Гейнър е пионер по интегративна медицина и основател и президент на „Гейнър Уелнес”. Клиничен доцент по медицина в медицинския колеж „Уейл Корнел” с над двайсет и пет годишен опит в лечението на пациенти, през последните тринайсет години той фигурира в списъка на най-добрите лекари в Ню Йорк. Трудът му е представен в „Ню Йорк Таймс”, а авторът му се е появявал в много национални телевизионни програми, включително „Добро утро, Америка”, предаването на д-р Оз и шоуто на Марта Стюарт. Член на Американския колеж на лекарите, Американското общество по клинична онкология и Академията на науките на Ню Йорк, той живее в Ню Йорк.

Книги, подобни на "Планът за генна терапия"

Крадецът на спомени и тайните на паметта
-10%

Крадецът на спомени и тайните на паметта

Лорън Агуайър

25.20 лв.
Ям

Ям

Дойчин Кършовски

25.00 лв.
Синдром на дефицит на внимание

Синдром на дефицит на внимание

32.00 лв.
Лечителят медиум: Спасение за мозъка

Лечителят медиум: Спасение за мозъка

Антъни Уилям

24.95 лв.
Йога за лице

Йога за лице

Софи Пери

26.00 лв.

Други книги от Мичъл Л. Гейнър

Коментари за "Планът за генна терапия"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах