Абонамент за бюлетин
Планетата на щастието: думи за медитация
-10%

Планетата на щастието: думи за медитация

Издател: Колибри
Издадена: 2013
Брой страници: 160
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Езотерика и теософия, Философия, психология, етика, Познай себе си
„Планетата на щастието: думи за медитация“ е книга за вътрешната сила и нейния източник дълбоко във всеки от нас. Любомир Розенщайн, НЛП-майстор и йога-майстор с дългогодишен опит в променените състояния на съзнанието, възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес. Това е книга, която дава подкрепа и вдъхновение, когато си в труден или тъмен участък от пътя. Това е още и книга за психологията на вътрешното кино: за възможностите сами да избираме пътеки в живота във всеки момент от линията на времето, където ние решаваме как да изпращаме миналото и как да посрещаме бъдещето си сега – за да бъдем по-успешни, по-добри и повече себе си.

„Планетата на щастието: думи за медитация“ е книга за нови, вълнуващи и далечни хоризонти. Те са скрити и спотаени в нас и чакат да станем откриватели. Достатъчно е само да насочим поглед към тях, да чуем отново техния зов и да усетим – съвсем както в детството – радостта, нетърпението, дори тръпката да започнеш да живе- еш наистина на тази планета, която често ни се струва във всекидневието само територия на тъмнина, болка, мъгла, страдание, но може да бъде със сигурност и изпълнената с ярки цветове, удивителна планета на щастието.

Бъдете сред най-първите, които ще държат ПЛАНЕТАТА НА ЩАСТИЕТО в ръцете си и получете специален ПОДАРЪК: аудиопрограма с упътване как да използвате вътрешното си кино за да бъдете по-успешни, по-добри и повече себе си!

„Затворете за миг очи. Кажете добро утро и на най-сърдитата, и на най-обидената, и на най-тъжната част от себе си. Често скрити някъде много дълбоко, за тях е трудно да видят изгрева, но сега вие можете да им помогнете. Кажете им добро утро добро утро добро утро толкова пъти, колкото е нужно, за да стигне до тях през всичките стени... през всичките мъгли... първият слънчев лъч.
Бъдете малко в този миг и не забравяйте да се усмихвате, защото това е знакът, който без никакво съмнение всички разбират... всички ще разберат. Опитайте тази сутрин и вие: бъдете с розовите очила на душата.“

------------------
Любомир Розенщайн изследва в продължение на повече от 20 години западните и източните подходи към вътрешния свят на човека и използва езика като инструмент за окуражаване, мотивиране и промяна. Сред неговите учители са съоснователят на НЛП Ричард Бендлър и световноизвестният хипнотизатор Пол Маккена. През 1996–97 г. Любомир Розенщайн води първите семинари по НЛП в България. Основател е на Радиото и Общността за личностно развитие ChangeWire – www.changewire.info. В тази уникална и вдъхновяваща книга той не само описва своето пътешествие към вътрешната свобода, но и помага на читателя да овладее съзнателно собствената си реалност и да поеме по нови, полезни, вълнуващи посоки в живота си.

Книги, подобни на "Планетата на щастието: думи за медитация"

Всичко е тук, за да ти помогне
-10%

Всичко е тук, за да ти помогне

Мат Кан

15.26 лв.
Едгар Кейси: За израстването на душата

Едгар Кейси: За израстването на душата

Кевин Тодеши

17.95 лв.
Как да се развиваме балансирано? + Личен духовен съветник

Как да се развиваме балансирано? + Личен духовен съветник

Румен Кръстев

17.00 лв.
Спя. Ти си това, което правиш!

Спя. Ти си това, което правиш!

Дойчин Кършовски

25.00 лв.
Сигурният път към успеха. Вашият пътеводител към успеха
-10%

Сигурният път към успеха. Вашият пътеводител към успеха

Том Хопкинс

12.60 лв.

Допълнителни материали Други книги от Любомир Розенщайн

Коментари за "Планетата на щастието: думи за медитация"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах