Абонамент за бюлетин
Мъртви преди мрак
-58%

Мъртви преди мрак

ISBN: 9789542608257
Издател: Хермес
Издадена: 2009
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Националност: Aмериканска
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 11.95 лв.
Цена: 5.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Трилъри
Първа книга от новата серия ИСТИНСКА КРЪВ

Суки Стакхаус е млада привлекателна жена, която живее в провинциално градче и работи като сервитьорка в местния бар. Това, което я отличава от другите хора, е дарбата й да "чува" чуждите мисли. Тази способност е нейното проклятие. Съгражданите й я смятат за смахната, а любовният й живот е в пълен застой.
Тогава се появява привлекателният и загадъчен Бил Комптън. Суки не може да прочете мислите му, но усеща, че той е мъжът на мечтите й. Но Бил също носи своето проклятие – той е вампир. Въпреки че се опитва да заживее сред хората, той не може напълно да промени навиците си. Любовта им е обречена, но Суки решава да послуша гласа на сърцето.

Скоро обаче тя разбира, че не е лесно да обичаш някого, който е мъртъв преди мрак. Когато в градчето са извършени серия убийства, местните хора започват да подозират вампирите. Суки предчувства, че тя ще бъде следващата жертва на мистериозния убиец.

Книги, подобни на "Мъртви преди мрак"

Завръщането на мистър Рипли
-10%

Завръщането на мистър Рипли

Патриша Хайсмит

18.00 лв.
Такива чаровни лъжкини
-5%

Такива чаровни лъжкини

Карън М. Макменъс

18.91 лв.
Порочни истории - колекция
-5%

Порочни истории - колекция

Ана Хуанг

56.05 лв.
Всички гледат
-5%

Всички гледат

Хедър Гуденкауф

19.00 лв.
Крадецът на изкуство
-10%

Крадецът на изкуство

Майкъл Финкъл

17.91 лв.

Други книги от Шарлейн Харис

Коментари за "Мъртви преди мрак"
диана - 17/02/2012
тук я няма последната 5-та преведена "мъртви на прага" , а някой има ли инфо кога ще преведат 6-та, Харис е решила книките да са 13

... - 22/11/2010
Някой знае ли колко са книгите?

Desi - 03/02/2010
За все още неразбралите ..
В сайта на издателство "Хермес" има побликувана статия за "Мъртви в Далас", в която е споменато, че книгата излиза на 19 ФЕВРУАРИ 2010г. /след около две седмици/. Лично на мен книгите много ми харесват /чела съм малко и от английските варианти/.

валя - 21/01/2010
Към Маги
Споко, "мъртви в Далас" излиза в края на февруари. Обадих се в "Хермес" и те ми го казаха. И още - вече се превеждат 3 и 4 книга. Браво!

Маги - 03/01/2010
Сигурни ли сте че "Мъртви в Далас" излиза март?На всякъде пише така,но на сайта на издателството нищо няма. Толкова ли бавно ще ги пускат?УЖАС!!!

Блъд Рейн - 20/12/2009
Охоу, чакай да видиш горещите сцени между Ерик и Суки :D
Рия, не не е така. Това, че г-жа Майър е откраднала от тук и от там, не означава че са на същия принцип. Прочети я и сама ще се увериш. Тук освен любовна история имаме ужас, трилър и екшън в едно. Въпреки, че нещата се случват през погледа на главната героиня е обърнато внимание и на дрегите герои. Всеки от тях търпи някакво развитие. А в Здрач бяха само Бела и Едуард и тук там се появи някой друг. И за разлика от Здрач тук има някакво действие, което в по голямата част те държи в напрежение. Не ме разбирай по грешно аз харесвам Здрач, но няма място за сравнение между двете книги :)

guni - 18/12/2009
Много, много здрава книга. Едва я дочаках да излезе и сега не знам какво ще правя чак до март 2010 :D Наистина изобилства от горещи сцени между Бил и Суки, но пък са много яки :P :D

Рия - 14/12/2009
Хм.. не съм я чела , за това не мога д акритикувам . Но , хайде стиге сте обиждали Здрач , защото тая книга е по същия принцип . Ами , не е ли така ?! Човек се влюбва във вампир , жената чете мисли , вампирът иска да убие любовта си ! Само дето в Здрач вампирът чете мисли и не може да прочете тези на човека. А, кажете ми още веднъж глупавия Здрач !!!

Raven - 13/12/2009
Дочетох я и чакам с нетърпение продължението. Книгата е страхотна и много увлекателна. Между другото ми направи впечатление, че главната героиня е извънредно разгонена... xD В един момент имах чувството, че чета само за креватни преживяваня, но като цяло историята е много плътна и добре измислена.

Megi - 13/12/2009
Най-после доживях да я видя издадена на български. Ето за това си говорим. Глупавия Здрач пасти да яде ;)

стр. 1 от 2
1 2
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах