Абонамент за бюлетин
Луната. Ключ към вътрешния ви живот
-5%

Луната. Ключ към вътрешния ви живот

ISBN: 9786197216028
Издател: Лира Принт
Издадена: 2015
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x20.00
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 16.15 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Целта на тази книга е да ви помогне да си върнете връзката с Луната и с онези страни от вас, които тя представлява – емоциите, нуждата от корени, от полагане и получаване на грижи, желанието за сигурност, интуитивните, инстинктивните и може би ирационалните ви способности.

Може да се освободим от стреса, като не вървим срещу себе си. Възможно е да се научим да разпознаваме периодите, когато нашето тяло, ум и дух се нуждаят от почивка, както и най-продуктивните периоди за работа, когато директно се включваме в енергиите на дванадесетте знака на Луната.

Как да си изработим лична месечна лунна карта, за да използваме енергиите на Луната ефективно и животът ни да стане по-гладък, вместо вечно да се насилваме да вършим „каквото трябва”.

Проследяване на емоционалния климат – как целенасочено да работим с преобладаващото настроение, вместо срещу него, и да насрочваме дейностите си тогава, когато ще постигнем най-много.

Медитации и утвърждения за всеки лунен знак, които ще ни помогнат да се настроим към положителните му качества и да избягваме отрицателните.
Как годишният цикъл на пълнолунията и новолунията да работи за нас, за да постигнем значителен напредък във всички сфери за една година.
Как да постигнем по-добър емоционален баланс и да се почувстваме по-сигурни и реализирани: рождената Луна и с нейния дом – ключ към нашите несъзнателни мотивации, емоционални активатори и нужди.

Рождената лунна фаза – индикатор за нашите дълбоко вкоренени ролеви семейни модели и начините ни да ги отиграваме във вътрешните конфликти и противоречия.
Лунното прегаряне – едновременно емоционална криза и криза на зависимост във връзка, когато сме така безнадеждно изчерпани. Симптоми за диагностициране на лунното прегаряне, начините и средствата за изцеляването му.

--------------------

Дона Кънингам – психотерапевт, астролог, лектор, лечител и автор на десетки книги и публикации в областта на астрологията, вибрационното лечение, медитацията, визуализацията, ароматерапията и Баховата терапия. Освен че лекува, изнася лекции и пише книги, Дона посвещава целия си живот на консултиране и подпомагане на хора, което е оценено със специален приз за обществена дейност от Колумбийския университет. Позната е на българския читател с книгите „Как да тълкуваме хороскопа си” и „Холистично лечение на Плутоновите кризи”.

Книги, подобни на "Луната. Ключ към вътрешния ви живот"

Стелиумите
-5%

Стелиумите

Дона Кънингам

22.80 лв.
Как да тълкуваме хороскопа си
-5%

Как да тълкуваме хороскопа си

Дона Кънингам

10.45 лв.
Холистично лечение на Плутоновите кризи
-5%

Холистично лечение на Плутоновите кризи

Дона Кънингам

12.35 лв.
Градусология
-5%

Градусология

Сергей Вронски

18.05 лв.
Планетите в критични градуси
-5%

Планетите в критични градуси

Галина Волжина

12.35 лв.

Допълнителни материали Други книги от Дона Кънингам

Коментари за "Луната. Ключ към вътрешния ви живот"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах