Абонамент за бюлетин
Как да учим език ефективно

Как да учим език ефективно

ISBN: 9789544905811
Издател: Екс-Прес
Издадена: 2018
Брой страници: 146
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x18.00
Корична цена: 10.00 лв.
Цена: 10.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Научна литература, Езикознание и литературознание
„Как да учим език ефективно“ е първата книга на автора, Анелия Атанасова. Тя е академичен директор и експерт по чужди езици в онлайн платформата Intenzivno.com. Тя е лектор на семинари и уебинари за учители, ученици и родители на теми, свързани с ролята на съвременния учител, мениджмънт, клиентско отношение, успешен учебен процес. Има дългогодишен опит като учител по английски език, методик и консултант в сферата на чуждоезиковото и онлайн обучение; Бизнес НЛП Мастер Практик, сертифициран от ITA (International Trainers Academy of NLP, НЛП Тренинг Център. Завършва специалност „Български и английски език” в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”, „Информационни технологии в медийната индустрия” в УНИБИТ, София и към „Московския държавен университет по печата “И. Фьодоров”.

„Как да учим език ефективно“ е полезна за ученици, родители, учители, и всички зрели хора, които изучават чужд език, желаят да погледнат в дълбочина процеса, да го оптимизират и превърнат в удоволствие, което заслужава да бъде всеки вид учене, четене и саморазвитие. С холистичния подход спрямо усвояването на език като последователност, книгата разкрива в детайл разнообразни посоки и гледни точки, нужни на учещите, за да помогнат на тяхната увереност, мотивация и самочувствие.

Книгата представлява уникална комбинация от техники и инструменти за по-ефективно усвояване на чужд език, даващи синергията, която откроява изключителното от обикновеното овладяване на знания. „Как да учим език ефективно“ е своеобразно ръководство за учене със завиден резултат, не само на чужд език, но и на всяка друга дисциплина. Тя е мощен мотиватор, задвижващ усвояването на знания в градивна посока.

Както за всяка дейност ни е необходима подготовка, така и ученето на език е предшествано от определени знания, вярвания, конкретна информация за механизмите на учене и физиологията на човека, които поставят цялостния процес на стабилна основа.

Полезните факти, свързани с ученето, отговарят на много въпроси, дори преди да са зададени – дали мозъкът разширява капацитета си, когато учим; разликата между речник и език; как да поддържаме вече усвоен език; колко езика можем да овладеем; а за специалистите – Сугестопедията от гледна точка на чуждоезиковото обучение, Седемте интелигентности, Мисловни карти, „Кривата на ученето“ на Бандура и други.

Всеки, прочел книгата „Как да учим език ефективно“, е с няколко крачки напред, резултатите му ще са многократно по-впечатляващи, а удовлетворението му ще е на най-високо ниво.

Книги, подобни на "Как да учим език ефективно"

Национално външно оценяване по български език и литература за 7. кл.
-10%

Национално външно оценяване по български език и литература за 7. кл.

Пламен Тотев, Светлозар Георгиев, Миглена Севдалинова

13.49 лв.
Древнобългарското езиково наследство

Древнобългарското езиково наследство

Живко Войников

29.00 лв.
Английски за всеки. Английска граматика. Подробен визуален справочник

Английски за всеки. Английска граматика. Подробен визуален справочник

39.90 лв.
Образ на значимото. Книга в чест на Атанас Далчев
-10%

Образ на значимото. Книга в чест на Атанас Далчев

Божидар Кунчев - съставител

17.10 лв.
Гръцко-български/Българско-гръцки речник
-10%

Гръцко-български/Българско-гръцки речник

Надежда Маслева

37.79 лв.

Други книги от Анелия Атанасова

Коментари за "Как да учим език ефективно"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах