Абонамент за бюлетин
Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа
-10%

Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа

ISBN: 9789544747121
Издател: Кибеа
Издадена: 2016
Брой страници: 416
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 9.00 лв.
Цена: 8.10 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вашият успех, здраве и благополучие зависят от начина, по който използвате своя невидим талисман. Какъв е този талисман? Той е винаги на врата ви, денонощно, всеки ден без изключение, искате или не искате, знаете или не знаете това. От едната му страна е изписано „Позитивна психическа нагласа“ (ППН), а от другата – „Негативна психическа нагласа“ (НПН). От коя страна ще бъде обърнат този талисман – зависи от вас и този избор ще определи вашия живот: дали в него ще преобладава просперитетът или недоимъкът, дали здравето или болестта, дали хармонията или унилостта.

Тук са разказани десетки истории на хора, изминали трудния път между проблема и решението. Поуката винаги е една: начинът на мислене определя начина на живот.
Не обстоятелствата и не „лошата съдба“ са причина за неблагополучия и нещастия. Ключът е в нагласата на ума. А този ключ е в ръцете на човека. Самодисциплината на ума и характера, изграждането на навик за позитивен поглед към света вършат чудеса – от бедност към богатство, от хаос към равновесие, от нещастие към пълноценен и смислен живот.

Тайната е, че тайна няма, казват авторите Наполеон Хил и У. Клемънт Стоун. Има прости правила, основани на елементарни психологически механизми, които определят успеха ни.

Остава да решим да ги следваме...

-----------------
Наполеон Хил (1883–1970) е американски юрист, журналист, лектор и писател, един от първите автори на книги в областта на самоусъвършенстването и постигането на личен успех. Неговата добила световна слава книга „Мисли и забогатявай“ (издадена на български език от ИК „Кибеа“, 1997) е продукт на 20-годишен труд и съдържа интервюта с повече от 500 преуспели личности в началото на ХХ-ти век. Когато тази книга се появява за пръв път през 1937 г., тя незабавно си спечелва славата на една от най-вдъхновяващите книги, посветени на философията на успеха. Творбата на Наполеон Хил до момента е претърпяла над петнадесет милионен тираж, превръщайки се в настолно четиво за всички онези, решили да постигнат просперитет за себе си, за семействата си, за корпорацията си. Никога не е късно човек да стане такъв, какъвто мечтае, силата е в самия него – това е мощното послание на Хил за постигането на лично благоденствие.

У. Клемънт Стоун (1902–2002) е американски бизнесмен, филантроп, автор, разработващ идеята за лично самоусъвършенстване. Израснал в бедност, започнал да припечелва от малък с продажба на вестници, впоследствие Стоун изгражда мултимилионна застрахователна компания, превръщайки се в жив пример за прилагането на философията на успеха. Двамата с Наполеон Хил основават месечното списание „Неограничен успех“, в което прокламират значението на положителната умствена нагласа за постигането на житейските цели.
У. Клемънт Стоун е автор и на книгата „Вярвай и успявай: 17-те принципа на успеха“, ползваща се с изключителен успех сред световната читателска общност.

Книги, подобни на "Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа"

Промяната - 21 високоефективни навика за нов живот

Промяната - 21 високоефективни навика за нов живот

Юли Тонкин

25.00 лв.
Живей в кресчендо
-10%

Живей в кресчендо

Стивън Кови

18.00 лв.
Същото, както винаги
-10%

Същото, както винаги

Моргън Хаузел

16.19 лв.
Изгради живота на мечтите си
-10%

Изгради живота на мечтите си

Ричард Бандлър

20.70 лв.
Как да стигнете там, където искате да сте
-10%

Как да стигнете там, където искате да сте

Рубен Гонзалес

9.00 лв.

Допълнителни материали Други книги от Наполеон Хил

Коментари за "Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах