Абонамент за бюлетин
Заплетена в теб
-5%

Заплетена в теб

ISBN: 9789542732815
Издател: Егмонт
Издадена: 2024
Брой страници: 368
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 19.90 лв.
Цена: 18.91 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Рен никога не бе държала айфон в ръка, не бе използвала Гугъл и никога, ама никога не бе следила обекта на любовния си интерес в социалните мрежи. Вместо това бе правила други неща – бе прочела две - три книги (всъщност стотици), беше се научила да рисува и бе изградила работеща вятърна електроцентрала от нулата. Но сред всичките книги, които бе прочела, Рен никога, ама никога не се бе сблъсквала с такава, която да може да научи една жена, расла на пасище и офлайн повече от двадесет и две години, как да живее в реалния свят. Затова, когато най-накрая постигна своята дългогодишна мечта да учи в колежа „Корона“, младата жена почувства така, сякаш животът ѝ едва сега започваше.

Животът на Фиц бе предначертан – да завърши „Корона“ с най-висок успех в класа си и да изчисти криминалното си досие, представяйки се за богатия, красив играч, който всички мислят, че е. Само няколко кратки месеца го деляха от изпълнението на първата стъпка от плана му, когато Рен Гилдън, с водопад от руси коси и енциклопедичен ум, влетя в живота му с гръм и трясък и за първи път планът на Фиц бе застрашен.

Но едно просто задание в семинара по имунология, промени живота и на двамата и внезапно те се оказват от тигана в центъра на приключение, което ще ги отведе до най-неочакваната цел. Докато са на път, светът им някак си се променя и необичайната двойка осъзнава, че, може би, ключът към мечтите, които и двамата преследват, е бил пред тях през цялото време.

Книги, подобни на "Заплетена в теб"

Експеримент "Истинска любов"
-10%

Експеримент "Истинска любов"

Кристина Лорен

17.99 лв.
Уравнение за влюбване
-5%

Уравнение за влюбване

Кристина Лорен

14.16 лв.
Грубо палаво момче, книга 2
-5%

Грубо палаво момче, книга 2

Кристина Лорен

12.26 лв.
Красиво начало
-5%

Красиво начало

Кристина Лорен

14.16 лв.
Невлюбени

Невлюбени

Али Хейзълууд

19.90 лв.

Други книги от Кристина Лорен

Коментари за "Заплетена в теб"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах