Абонамент за бюлетин
Един последен опит

Един последен опит

(предстоящо издание)
ISBN: 9789542847960
Издател: Сиела
Брой страници: 384
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 25.00 лв.
Цена: 25.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Емерсън и Тео са неразделни от тийнейджъри. Но съдбата ги разделя точно когато най-накрая признават чувствата си един към друг.

Години по-късно Емерсън е изградила шеметна кариера на супермодел, но е уморена от постоянните разочарования в любовта. Точно преди рождения си ден тя получава неочаквано напомняне - някога с Тео са си обещали, че ако до тази дата не са срещнали любовта на живота си, ще се оженят един за друг.

Вдъхновена, че може да възроди единствената романтична връзка, която я е правила наистина щастлива, Емерсън убеждава своя намръщен агент да я събере в рекламна кампания с Тео, който на свой ред се е реализирал като успешен моден фотограф.

Добрата страна на идеята? Ангажиментът е на изключително живописното и романтично кътче от Италия на име Чинкуе Тере. Лошата? Тео сякаш не е особено въодушевен да види някогашната си голяма любов.

Четиридневна фотосесия обаче се оказва изпитание за способността им да сдържат лумналата отново помежду им страст. Но препятствията, които ги държат разделени, само се множат и в крайна сметка Емерсън се чуди дали този последен опит е шансът за голямата любов, или още едно разочарование…

---------------

Бети Кейоет е създател на популярния booktok акаунт @bettysbooklist, където видеата ѝ с препоръки за книги достигат до милиони читатели по цял свят. Бети има почти половин милион последователи в социалните мрежи, а „Един последен опит“ е дебютният ѝ роман.

Книги, подобни на "Един последен опит"

Един последен опит

Един последен опит

Бети Кейоет

25.00 лв.
След скандала: Роуксби, книга 4
-10%

След скандала: Роуксби, книга 4

Джулия Куин

16.11 лв.
Дързост
-10%

Дързост

Л. Дж. Шен

13.41 лв.
Заплетена в теб
-5%

Заплетена в теб

Кристина Лорен

18.91 лв.
Приятелката на булката
-10%

Приятелката на булката

Никола Баро

18.00 лв.

Други книги от Бети Кейоет

Коментари за "Един последен опит"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах