Абонамент за бюлетин
Домология
-5%

Домология

ISBN: 9786197216592
Издател: Лира Принт
Издадена: 2024
Брой страници: 384
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 23.00 лв.
Цена: 21.85 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
ДОМОЛОГИЯ: том от серията „Класическа астрология“

Този том от серията „Класическа астрология“ е посветен на една от най-важните теми – домовете на хороскопа. Сергей А. Вронски разглежда в детайли влиянието и значението на всичките дванайсет дома, въздействията на зодиакалните знаци в тях, на позициите и аспектите на техните господари и сигнификатори. Отделни раздели са посветени на Асцендента и Меридиана, където авторът обяснява подробно измененията в основния принцип на въздействие, когато някоя от тези важни куспиди е в граничната зона между два знака.

Разделът за шести дом разглежда в детайли конфигурациите, свидетелстващи за слабите места в организма и за предразположението към заболявания.

Главата, посветена на осми дом, разяснява обстоятелствата около смъртта, а разделът за десети дом описва подробно планетните констелации, които подсказват подходящите професии и дават показания за социалния статус.

Приложенията в заключителната част са посветени на изчисляване на космическия статус: силата и слабостта на планетите, остойностена с балове. Също са изброени астрологическите индикатори за професиите и за някои характерни черти на човешкия характер.

Сергей Алексеевич Вронски е известен астролог, хирург, лечител и психотерапевт, доктор по медицина и философия.
Роден е през 1915 г. в Рига. В детството получава първите знания по астрология. Завършва образованието си в Берлинския медицински институт и в секретен институт на Третия райх, където под егидата на Вернер фон Браун изучава окултни науки: източни лечебни техники, хипноза, парапсихология, космобиология. След 1938 г. лекува нетрадиционно онкологични заболявания, работи за върхушката на властимащите, третира честите главоболия на Хитлер с биоенергия, като същевременно шпионира за съветската власт. През Втората световна война служи като военен лекар в Африка, докато по заповед на Сталин не се завръща в СССР. Там работи като хирург и директор на училище, но след края на войната е изпратен в лагер, където лекува с помощта на психотерапия и хипноза. Освободен е след като симулира тежко заболяване. През петдесетте години е в немилост, но благодарение на протекцията на Андропов се установява в Москва, където ръководи първите групи по екстрасензорно възприятие и астрология, лекува с биоенергия.

Астрологията в Русия се възражда благодарение на Вронски. Наричан „Нострадамус на XX век и Щирлиц“, той оставя много тайни след кончината си през 1998 година.

Книги, подобни на "Домология"

Тайните на любовната нумерология

Тайните на любовната нумерология

Анелия Димитрова

24.00 лв.
Астро-лунен календар 2025
-10%

Астро-лунен календар 2025

Йорданка Ушева-Цонева

17.10 лв.
Градусология
-5%

Градусология

Сергей Вронски

18.05 лв.
Планетите в критични градуси
-5%

Планетите в критични градуси

Галина Волжина

12.35 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.

Други книги от Сергей Алексеевич Вронски

Коментари за "Домология"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах