Абонамент за бюлетин
Виза за Англия? Не, благодаря!
-10%

Виза за Англия? Не, благодаря!

ISBN: 9543300240
Издател: Унискорп
Издадена: 2005
Брой страници: 96
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Тегло: 0.126
Корична цена: 4.00 лв.
Цена: 3.60 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Туризъм и пътеводители
"Тази книга е първи по рода си опит да се разсеят или поне провокират за истинност някои заблуди, грижливо насаждани на средния българин от тъй наречените псевдодемократи през последните 15 години. Това, което сме чували от тях, е, че трябва да искаме у нас да стане като на Запад. Че там хората живеят по-добре, че са по-щастливи, че всичко е наред. За мен лично това е поредната Голяма лъжа, която е впрегната да работи за една-едничка цел: обогатяване на псевдодемократите, експлоатирайки най-искрените човешки стремежи за по-добър и справедлив живот. Не след дълго ще се окаже, че и това "Светло бъдеще" е било илюзорно, че то няма да ни даде това, което сме очаквали, а за пореден път от човешката история ще ни превърне в послушни роби на системата.

Книгата посвоему е и опит за реабилитиране на позагубената ни национална гордост, а гордостта е оръжие и тези, които го изгубят, не ги чакат добри времена...

Е, братя българи, не е ли време да се въоръжим и ние с малко самочувствие, и то от онова, дето е в състояние да премества планини, както твърди народният епос.

Време е! Тогава?

Виза за Англия? Не, благодаря!
Виза за англичаните - да!

Приятно четене..."

Книги, подобни на "Виза за Англия? Не, благодаря!"

Малта - островът на рицарите

Малта - островът на рицарите

Агнес Имхоф

18.00 лв.
Магията България

Магията България

Вяра Канджева, Антоний Ханджийски

58.00 лв.
The magic of Bulgaria

The magic of Bulgaria

Вяра Канджева, Антоний Ханджийски

58.00 лв.
Zauberhaftes Bulgarien

Zauberhaftes Bulgarien

Вяра Канджева, Антоний Ханджийски

58.00 лв.
Опознай Гърция - пътеписоводител

Опознай Гърция - пътеписоводител

Георги Грънчаров

29.99 лв.

Други книги от Апостол Мушмов

Коментари за "Виза за Англия? Не, благодаря!"
Lord - 09/08/2009
Какво национално самочувствие да има българина? След като комунягите разбиха ценностите на нашия народ, сега авторчета, като тоя Мушмов се опитват да изкарат Запада виновен! Ами промиването на мозъци от Масква, къде го оставихте? Така че, жалък комуняга, вземи си изяж жалката книжка и не дрънкай много! Като не ти харесва, отивай в Русия! А и тая замаска в книжлето, у в името на националното достойнство, друг път! България е ЕВРОПЕЙСКА страна, пътят ни е начертан от историята, ето защо трябва да гледаме на Запад и да бъдем горди, но е и прекалено, да бъдем достойна част от Европейския съюз! Та, авторче стой си в Ориента здраво закотвен и не лай много, ами хващай русия-та или Анадола, може и Куба и изчезвай!А и Васил Левски е проповядвал с дружни усилия да бъдем равни с останалите европейски народи, а не с азиатските, африканските и т. н.! България трябва да гледа към Европа и нейната политическа еманация ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! Аз пък бих отговорил на въпроса: Виза за Русия? Не и не благодаря за предложението! А и за Англия вече не ни трябва виза! Пример за правилния курс на България!

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах