Абонамент за бюлетин
Вампирът Виторио
-10%

Вампирът Виторио

ISBN: 9789547614147
Издател: ИнфоДАР
Издадена: 2009
Брой страници: 316
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
Израснал във Флоренция на Козимо де Медичи, обучен в изкуството на рицарите в замъка на баща си, Виторио живее в свят на изтънчено великолепие, който неочаквано рухва, когато цялото му семейство е убито от вампири. Виторио проследява чудовищата в търсене на отмъщение, но е прелъстен от невероятно красивата вампирка Урсула. Желанието му за мъст – както и желанието му към нея – го тласкат към главозамайващо пропадане в най-тъмната страна на религията. Ан Райс създава страстна и трагична легенда за обречената младежка любов и загубената невинност. Завладяваща свръхестествена история, безкраен празник на въображението, в който жаждата и страстта на ХV век оживяват посредством ярката проза на Райс.

Книги, подобни на "Вампирът Виторио"

Царицата на прокълнатите
-5%

Царицата на прокълнатите

Ан Райс

19.00 лв.
Вампирът Лестат
-5%

Вампирът Лестат

Ан Райс

18.91 лв.
Талтош
-10%

Талтош

Ан Райс

15.30 лв.
Лашър
-10%

Лашър

Ан Райс

16.20 лв.
Полунощ, книга 2
-10%

Полунощ, книга 2

Ан Райс

15.30 лв.

Други книги от Ан Райс

Коментари за "Вампирът Виторио"
MeryCullen - 30/09/2009
Фенка съм на творбите на Ан Райс. Лично на мен не ми харесва тази нова корица. Имам книгата "Вампирът Виторио" на БЪЛГАРСКИ, която е една такава чишнава. Няма никакви лица. Аз не си представям Виторио така, както е изобразен на това предстоящо издание. Та той е на 17 (поне до колкото помня беше там някъде.16-17)...
На това издание, което имам аз (отново на ИнфоДАР) на корицата от горната страна пише с голям шрифт в бяло АН РАЙС и от долната страна на корицата пише пак с голям шрифт ВАМПИРЪТ ВИТОРИО. А над ВАМПИТЪТ ВИТОРИО пише: "Чувствена... Напрежението не стихва до края. - Лос Анджелис Таймс".
Та както и да е. Аз мисля, че просто може да се издаде "старото" издание в по-голям тираж, а не да се прави ново. Старото е по-добро. Вярно е, че много трудно го намерих. Но това е просто защото беше изчерпана и една приятелка от друг град ми я донесе. Не бих си купила новото издание.

ady - 22/08/2009
Хайде ,кога ще излезе тази книга.Откога чакам нещо на Ан Райс, добре че някой се е сетил да я издаде в България,на мен не ми пречи и на Английски,въпросът е че не можеш д аси ги намериш в БЪЛГАРИЯ.

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах