Абонамент за бюлетин
Първата лъжа печели
-10%

Първата лъжа печели

ISBN: 9789543897902
Издател: Ера
Издадена: 2024
Брой страници: 352
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 19.99 лв.
Цена: 17.99 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Иви Портър има всичко, за което едно обикновено момиче си мечтае: любящ партньор, уютна къща с двор и бяла ограда, забавна група приятели. Единствената уловка? Иви Портър не съществува.

Първо ѝ дават нова самоличност: Иви Портър. После локация. Мистериозният шеф господин Смит я снабдява с информация за града и хората в него. Целта е Райън Съмнър. А последното парче от пъзела е нейната мисия.

Иви не знае кой всъщност е господин Смит, но знае, че тази задача ще е специална. Райън е успял да ѝ влезе под кожата и тя вече започва да си представя един по-различен живот. Но няма право на никакви грешки – особено след онова, което се случи последния път.

А единственото нещо, което се е старала да съхрани цял живот, единствената самоличност, към която винаги може да се завърне – истинската – току-що пристигна в града. Иви Портър трябва да е с една крачка пред своето минало, за да се увери, че все още има някакво бъдеще. Залозите няма как да бъдат по-високи. Но Иви винаги е обичала предизвикателствата...

--------------

Ашли Елстън живее в Северна Луизиана със съпруга и тримата си синове. Работила е като сватбен и портретен фотограф в продължение на десет години. Сега Ашли помага на съпруга си с малкия им семеен бизнес и пише възможно най-често. Романът ѝ „Първата лъжа печели“ веднага става бестселър и оглавява класациите на „Ню Йорк Таймс“ и „Амазон“. Избран е за книжния клуб на Рийз Уидърспуун, а филмовите права са закупени от „Hulu”.

Книги, подобни на "Първата лъжа печели"

Десет истини и едно предизвикателство
-10%

Десет истини и едно предизвикателство

Ашли Елстън

14.31 лв.
Десет слепи срещи
-10%

Десет слепи срещи

Ашли Елстън

12.51 лв.
Призраци на Камино

Призраци на Камино

Джон Гришам

24.00 лв.
Уестпорт

Уестпорт

Джеймс Коми

24.00 лв.
С добри намерения
-10%

С добри намерения

Майк Оумър

22.50 лв.

Други книги от Ашли Елстън

Коментари за "Първата лъжа печели"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах